15 March 2024
News & Events , Bars & Clubs

Kitsch Party: Το απόλυτο καρναβαλίστικο πάρτι που έγινε talk of the town, επιστρέφει και φέτος!

Το 8ο κατά σειρά ετήσιο καρναβαλίστικο Kitsch Party, έρχεται τον Μάρτιο

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2024

Πρόκειται ίσως για το πιο ανατρεπτικό πάρτυ των καρναβαλιών τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Ποιο είναι όμως αυτό το Kitsch Party που έγινε talk of the town; Και γιατί γίνεται sold out με το που ανακοινώνεται η ημερομηνία του; Αν έχεις ήδη βρεθεί σε ένα Kitsch Party τότε ξέρεις… Αν δεν έχεις πάει ποτέ ή ακόμα είσαι στο waiting list, πρέπει να το προσπαθήσεις ξανά, αν σέβεσαι τον εαυτό σου και θέλεις να ζήσεις ένα αξέχαστο βράδυ.

Όλα ξεκίνησαν το Καρναβάλι του 2016, όταν μια παρέα φίλων αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους πάρτυ για να ακούσουν τη μουσική που γουστάρουν. Για να περάσουν καλά αυτοί και η παρέα τους. Κάλεσαν λοιπόν τους φίλους τους και μαζεύτηκαν κοντά 100 άτομα σε ένα μπαρ στο κέντρο της Λεμεσού. Έβαλαν dress code με αυστηρές kitsch προδιαγραφές. Παγιέτα και glitter μπαίνεις. Κουνελάκια, γατάκια, ζορό, και σούπερμαν τρώνε πόρτα! Δύο από την παρέα ανέλαβαν τα decks. Με μουσική από τα 80s, 90s και 00s και αναφορές στην Eurovision και καθόλου κετελαπόγκο! Και κάπως έτσι ο κόσμος γνώρισε το αγαπημένο DJ duo FreddieΜερκούρη.

Kitsch_PR_f3--d.jpg

Τον επόμενο χρόνο, οι φίλοι έφεραν κι άλλους φίλους και αυτοί έφεραν κι άλλους… Και το πάρτυ μεγάλωσε. Αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο, παρέμεινε παρεΐστικο γιατί στο πάρτυ αυτό, όλοι γίνονται ένα. Στους ήχους των πιο guilty pleasure dance anthems, το Kitsch Party απογειώνει το καρναβάλι και υποδέχεται το καλύτερο κοινό με πολύ δόση χιούμορ, μουσική, χορό και εκπλήξεις. Μέσα σε αυτές και οι συχνές αλλαγές των venues, για να δίνει κάθε φορά νέες εμπειρίες στο φανατικό κοινό του.

Το 8ο κατά σειρά ετήσιο καρναβαλίστικο Kitsch Party θα πραγματοποιηθεί φέτος την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, το οποίο ειδικά για το πάρτυ θα μεταμορφωθεί σε ένα φαντασμαγορικό disco club. Όπως δηλώνουν οι διοργανωτές, πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγωγή τους μέχρι σήμερα. Δοκιμάστε και ίσως αυτή τη φορά καταφέρετε να εξασφαλίσετε το μαγικό χαρτάκι. Για πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλ: 99454879 και 95110401.

Instagram: @thekitschparty
Facebook: The Kitsch Party

Kitsch_PR3.png

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close